Не искам да се връща отново този ужас с вирусите. Това

...
Не искам да се връща отново този ужас с вирусите. Това
Коментари Харесай

Нели Рангелова: Не искам да се връща отново този ужас

" Не желая да се връща още веднъж този смут с вирусите. "  Това показа естрадната звезда Нели Рангелова по отношение на увеличаващите се заболели от вируси и Коронавирус в последните дни.

Обичаната певица е изключително деликатна с есенните настинки след пандемията, която затвори целия свят за две години. Рангелова взима всевъзможни ограничения, с цел да се защищити от вирусите сега. Певицата се е запасила с витамини и хранителни добавки. Избягва и местата, където има доста хора.

Изпълнителката на безконечния шлагер " Мой стих " я чака юбилеен концерт по случай 45 години на сцена и не може да прави взаимни отстъпки със здравето си. За Рангелова гласните връзки са най-ценното нещо. В неизбежните моменти, в които гласът й пресипне, певицата съблюдава едно предписание - да мълчи.

" Мълчанието и времето са единствените неща, които лекуват гласа ", споделя Рангелова.

Легендата на родната музика Михаил Белчев не счита, че би трябвало отново да изпадаме в суматоха от вирусите.

" Искам да спрем да се занимаваме с неприятни неща! Догоре ми е пристигнало от вести за войни и заболявания! Важното е да сме живи и здрави! ", съобщи актьорът. Скоро той чества рождения ден на своя наследник и избира да не приказва за неприятности по време на празника.

Обичаният Здравко от дует " Ритон " пък знае, че коронавирусът настава с бързи темпове.

" Понякога нищо не ми става на гласа, даже и да не болен съм. Друг път пък противоположното ", разяснява пред " България Днес " познатият като Здравко Желязков от дует " Ритон ". Певецът приема обстоятелствата такива, каквито са, и се грижи за здравето както всеки един човек. За него най-важното е " да си мием ръцете постоянно ".

Силвена Роу е на същото мнение като обичания мъж в живота на Катя от " Ритон ".

" Подготвям се! Има нова вълна на Коронавирус... най-много доста неприятни вируси ", изрично съобщи горещата кулинарка.

Блондинката е безусловно уверена, че мутантът дебне идващите си жертви, а методът, по който Силвена се пази от това да попадне в клопката му, е биохакингът. Съвсем в ранния етап на грипния сезон, Роу към този момент пътува по света да научи повече за този съвременен способ.

" Току-що бях на биохакинг конференция, на следващия ден пък отпътувам за Амстердам за различен подобен " - споделя шефката.

В основата на биохакинга стои така наречен хранене на клетъчно равнище. Този вид философия възприема всяка храна като средство за усъвършенстване на здравословното положение. Според метода не гените, а съвсем напълно храната дава отговор за болесттите ни. Качественият сън, постоянната физическа интензивност и хидратацията също са част от холистичния метод, с който Силвена се защищава от грипа.

Друг кулинар - Лео Бианки, се тормози най-много за здравето на своите дечица.

" Слава Богу, към момента всички сме живи и здрави ", увери той за здравето у дома и добави: " Ако се пазят хората, няма да е проблем. Важно е да се обръща внимание на детето ти, когато не се усеща добре и тогава да не го пращаш на учебно заведение ", споделя Бианки, като знае, че образователните заведения са едни от най-големите огнища за есенните настинки и грипове.

За здравословното положение на сътрудниците си Лео показа, че в работната среда нямало епидемиологични гърмежи. " Нямаме заболели сътрудници. Една от моите сервитьорки имаше някакви проблеми. Направи си тест за вируса и беше положителен. Седеше си у тях и нямаше други инфектирани от екипа. "

Относно носенето на маски Лео добавя: " Ние не носим маски, уповавам се да не ги използваме повече ". На италианеца към този момент му е писнало от грипове и болести. " Не би трябвало да изпадаме в суматоха от вирусите, а да привикваме да живеем един до друг с грип и Коронавирус " - безапелационен е готвачът. Според него вирусите постоянно са били към нас, просто обществото изопачавало нещата и създавало непотребна суматоха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР